Allround Advies - Jan Westra

Over ons

Westra financiële diensten is een jong en dynamisch bedrijf dat zich inmiddels al ruim acht jaar heeft bewezen. Wij zijn gevestigd in Sint Nicolaasga (gemeente Skarsterlân) en bieden onze diensten aan in geheel Friesland en ruim daarbuiten.

De persoon achter Westra financiele diensten is Jan Westra uit Sint Nicolaasga.  Na het voorgezet onderwijs heeft hij eerst de opleiding Commerciële dienstverlening gevolgd aan het Friesland College te Heerenveen. Hier is hij afgestudeerd op de richting Bank en Verzekeringswezen. Tevens haalde hij het Assurantie B-diploma via het examen van de SEA. (stichting Examens Assurantiebedrijf)

Na zijn MBO-opleiding startte hij met de vervolgopleiding Accountancy aan de NHL te Leeuwarden. Hier is hij afgestudeerd op de richting Accountancy Accountant-Administratieconsulent. Om de theorie aan de praktijk te toetsen ging Westra aan de slag bij diverse administratie en accountantskantoren. Na deze praktijkopleiding vond Westra de tijd rijp om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Westra staat voor een praktische invulling van uw problemen en staat u graag met raad en daad bij. Zowel voor een onafhankelijk advies als een belastingaangifte, of het voeren van een administratie bent u aan het goede adres.